Postani STARTU-UP mentor UIP

Postani Start-Up ekspertni svetovalec UIP

V okviru programa »SIO 2018-2019«  izvajamo na UIP prilagojen program ekspertnega svetovanja za nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«.  Aktivnost se izvaja v obliki poglobljenega individualnega dela s posameznim start-up podjetjem v okviru Faze 2 programa SIO 2018-2019. Ekspertni svetovalec nudi potrebna specialna znanja na posameznih tematskih in strokovnih področjih skladno s programom ekspertnega svetovanja, ki ga uskladita UIP kot prejemnik sredstev in start-up podjetje, ki je prejemnik svetovanja. Start-up podjetje, ki je prejemnik ekspertnega svetovanja prejme minimalno 10 ur svetovanja / leto, ki jih lahko koristi preko največ 5 različnih ekspertnih svetovalcev.

Pogoji za povabilo »start up ekspertnega svetovalca« k podpisu Sporazuma o svetovanju so:

- aktivna osebna izkušnja s start-up/scale up podjetjem (dokazljivo soustanoviteljstvo ali vodenje ali druga dokazljiva oblika aktivne vloge v okviru inovativnega mladega podjetja v rasti za obdobje minimalno dveh let);
- svetovanje vsaj enemu start-up/scale up podjetju v preteklih 3 letih, prostovoljno ali proti plačilu (šteje tudi sodelovanje v različnih programih);
- vsaj 3 leta delovnih izkušenj, sposobnost učinkovitega komuniciranja in mentoriranja in svetovanja.

 

Program ekspertnega svetovanja se bo izvajal do najkasneje 31.12.2019.

V kolikor želite postati naš UIP start-up ekspertni svetovalec nam lahko pošljete vašo namero na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa se osebno oglasite na sedežu podjetja. UIP bo sklenil Sporazume k izvajanju ekspertnega svetovanja s petimi ekspertnimi svetovalci za izbrana ekspertna področja in sicer:

- INTERNACIONALIZACIJA PODJETIJ IN PRODOR NA TUJE TRGE
- STRATEŠKI MARKETING IN PRODAJA
- FINANČNO UPRAVLJANJE PODJETIJ
- INTELEKTUALNA LASTNINA IN POSTAVLJANJE BLAGOVNE ZNAMKE
- ORGANIZACIJA PODJETIJ IN MANAGEMENT

Vloga naj vsebuje naslednje elemente:

- kratek življenjepis,
- fotografijo,
- utemeljitev k izbranemu ekspertnemu področju (ekspertni svetovalec lahko izbere le eno ekspertno področje)
- kratek vsebinski opis izkušanje s start-up podjetjem in  imena mentoriranih/svetovanih podjetij z navedbo strokovnega področja v zadnjih treh letih.

V kolikor bo ekspertni svetovalec ustrezal navedenim pogojem bo UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o. pristopil k sklenitvi sporazuma in aktivni vključitvi v program. Predviden obseg dela za posameznega izbranega ekspertnega svetovalca je 40-60 svetovalnih ur v obdobju do 31.12.2019.