Postani STARTU-UP mentor UIP

Postani START-UP mentor UIP

V okviru programa »SIO 2018-2019«  izvajamo na UIP prilagojen mentorski program za  inovativne potencialne podjetnike (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«.  Aktivnost se izvaja v obliki poglobljenega individualnega dela s predstavniki ciljnih skupin. Mentor zagotavlja potrebna znanja in usmerja podjetnika /podjetniško skupino z namenom oblikovanja učinkovitega poslovnega modela in izboljšanja poslovanja.

Pogoji za povabilo »start up mentorja« k podpisu Sporazuma o mentoriranju so:

  • aktivna osebna izkušnja s start-up/scale up podjetjem (dokazljivo soustanoviteljstvo ali vodenje ali druga dokazljiva oblika aktivne vloge v okviru inovativnega mladega podjetja v rasti za obdobje minimalno dveh let);
  • mentoriranje vsaj enemu start-up/scale up podjetju v preteklih 3 letih, prostovoljno ali proti plačilu (šteje tudi sodelovanje v različnih mentorskih programih);
  • vsaj 3 leta delovnih izkušenj, sposobnost učinkovitega komuniciranja in mentoriranja.

Mentorski program se bo izvajal do najkasneje 31.12.2019.

V kolikor želite postati naš UIP start-up mentor nam lahko pošljete vašo namero na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa se osebno oglasite na sedežu podjetja. Vloga naj vsebuje vsaj:

  • kratek življenjepis,
  • fotografijo,
  • kratek vsebinski opis izkušanje s start-up podjetjem in  imena mentoriranih/svetovanih podjetij z navedbo strokovnega področja v zadnjih treh letih.

V kolikor bo mentor ustrezal navedenim pogojem bo UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske pristopil k sklenitvi sporazuma.

Ekipa UIP