EKOSOP 2020

»EKOSOP 2020« NATEČAJ ZA NAJBOLJ INOVATIVNO PODJETNIŠKO IDEJO S PODROČJA ZELENEGA IN SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA

 

 

EKOSOP logotip image.png

 

MGRT logotip

UIP logotip

 

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske  v sodelovanju s partnerji Operacije »EKOSOP ISTRA - Spodbujanje zelenega in socialnega podjetništva, tržnega povezovanja lokalnih ekoloških proizvajalcev ter trajnostne lokalne samooskrbe« LAS Istre razpisuje natečaj za izbor najbolj inovativne podjetniške ideje na področju zelenega in socialnega podjetništva. V okviru natečaja želimo pritegniti čim več mladih in ostalih podjetniških skupin, ki bodo sodelovale z lastno inovativno idejo ter s tem prispevale h kvalitetnejšemu okolju obalnih občin Koper, Izola, Piran in Ankaran. Organizator natečaja objavlja v letu 2020 prednostne tematike, kjer se lahko podjetniške skupine tudi prijavijo in sicer: 

  • trajnostna lokalna samooskrba
  • ekološko kmetijstvo oz. pridelava in predelava hrane
  • eko turizem, socialni turizem  in druge trajnostne oblike turizma
  • kulturna in naravna dediščina
  • trajnostna mobilnost, zelena energija, ponovna uporaba

Natečaj EKOSOP 2020 je odprt od 2.3.2020 do 15.05.2020. Vaše izkaz interesa za sodelovanje na natečaju izkažete z izpolnjeno prijavnico, ki je dosegljiva na spletnem mestu http://www.uip.si/ekosop-2020 . Dodatne informacije pa so na voljo na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali na mobilni št. 040/170 199. 

V okviru natečaja bo potekal podjetniški informativni dan v prostorih UIP n naslovu Čevljarska 27, 6000 Koper.  

Prijavitelji na natečaj bodo v obdobju od 1.5.2020 naprej pridobili možnost brezplačne udeležbe na podjetniških delavnicah in mentorskem programu, ki ga bo zagotovil organizator natečaja UIP v sodelovanju s partnerji operacije EKOSOP ISTRA. Organizator UIP bo  za najbolj inovativne rešitve in izdelane poslovne modele podelil posebne nagrade.

UIP

Organizator natečaja

 

Datoteke:

PRIJAVNI OBRAZEC EKOSOP

PRAVILNIK NATEČAJA EKOSOP ISTRA